Bıçak Sanatı - Forum

DTE 2016 - değiş tokuş etkınliği

Semih ALEV

• 141
  • Meslek: imalat teknisyeni
  • Yer: İzmir
Ynt: DTE 2016 - değiş tokuş etkınliği
« Yanıtla #60 : 15 Nisan 2016, 18:48:57 »
Elinize saglık  1 eksiğimiz Ali olmadığına göre yönetimden birine şantaj yapalım  :)) gerekirse dövelim 9 kişiyiz çıraklar ustayı dövdü diye gazeteye çıkalım ustalarım kadroyu tamamlayalim

Evet evet  ustalardan cevap bu aralar ustaların sesi çıkmıyor DTE 2016 için bıçaklar yayınlanmaya başladı hiç bir ustadan yorum yok :)

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #61 : 17 Nisan 2016, 17:37:43 »
Kabul görürse bu bıçağımla katılacağım.

« Son Düzenleme: 17 Nisan 2016, 17:59:45 Gönderen: Osman Kurt »
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

İsmet Kaan

• 187
  • Meslek: Emekli
  • Yer: Yalova
« Yanıtla #62 : 17 Nisan 2016, 20:04:56 »

Hayırlı olsun, güzelmiş.  :)

Adem Tören

• 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
« Yanıtla #63 : 17 Nisan 2016, 20:08:57 »
kabul olmazmı abuuuuu
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

Adem Tören

• 1066
« Yanıtla #64 : 17 Nisan 2016, 20:10:21 »
Elinize saglık  1 eksiğimiz Ali olmadığına göre yönetimden birine şantaj yapalım  :)) gerekirse dövelim 9 kişiyiz çıraklar ustayı dövdü diye gazeteye çıkalım ustalarım kadroyu tamamlayalim

Evet evet  ustalardan cevap bu aralar ustaların sesi çıkmıyor DTE 2016 için bıçaklar yayınlanmaya başladı hiç bir ustadan yorum yok :)
aynen ses soluk yok zorlada olsa kabul ettırıcez :D

Semih ALEV

• 141
« Yanıtla #65 : 17 Nisan 2016, 23:25:24 »

Oy oy oy süperrr şanslı kim olacak bakalım ;)

Adem Tören

• 1066
« Yanıtla #66 : 18 Nisan 2016, 19:58:18 »

Oy oy oy süperrr şanslı kim olacak bakalım ;)
tabikide ben  8) kuraya şike fitne fesat bilimum ne kadar hile hurda varsa baş vuracam  :))

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #67 : 18 Nisan 2016, 20:01:04 »
Diğer resimleride "Sabit Namlu" bölümünde paylaştım sonra bu kötüymüş beğenmedim demeyin beğenmeyen şimdiden desin geri çekeyim bıçağı  :)
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

bekir polat

• 333
  • Meslek: makine teknikeri
  • Yer: kayseri/melikgazi
« Yanıtla #68 : 19 Nisan 2016, 09:14:14 »

Çok güzel olmuş elinize sağlık. :2up :2up :2up :2up
YÜKSEK TEPELERE KARTAL DA ÇIKAR, BAZEN YILAN DA ÇIKAR AMA KARTAL YÜKSELEREK YILAN SÜRÜNEREK ÇIKAR

Serkan KILCI

• mgblozyGD
  • 246
  • Meslek: egitim
  • Yer: Aksaray
« Yanıtla #69 : 19 Nisan 2016, 17:44:41 »
Son gün ne zaman?
Son katılım listesi oluşturturup ona göre kurayı çeksek. baksanıza bir kaç kişi dışında ses soluk yok.
4000 üye içinde bir sürü usta ve bıçak yapan amatör arkadaş var.
Forumu canlı tutacak üyeler arası iletişimi güçlendirecek böyle güzel etkinliklere katılmak yerine forum içerisinde farklı farklı tartışmalara gidiliyor.
Yokmu yöneticilerden ustalardan etkinliğe ön ayak olacak kimse ?

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #70 : 19 Nisan 2016, 18:22:55 »
Konuyu açan olarak topu Adem ustaya atayım ne zaman yapıyoruz abi. 8)
23 nisan denilmiş ama 2 elin parmağına ulaşamadık daha, amaç bıçak değiş-tokuşu değilde daha çok insanı bıçak yapmaya teşvik etmek olmalı.DTE5 kötü bir örnek olarak duruyor.
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2016, 18:44:25 Gönderen: Osman Kurt »
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #71 : 19 Nisan 2016, 22:00:41 »
Ben bu gün bir tane kırdım. Katılmam fazla olası değil.  O:-)
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
« Yanıtla #72 : 21 Nisan 2016, 15:17:00 »
Her defa bir orjinallik yaptım. Bu sefer de kırdığım namluyu dönüştürüyorum. Sonucu beğenirsem ve tabi yetişirse katılıyorum...
Namık Kemal
Instagram'da ben

Adem Tören

• 1066
« Yanıtla #73 : 21 Nisan 2016, 15:38:56 »
Konuyu açan olarak topu Adem ustaya atayım ne zaman yapıyoruz abi. 8)
23 nisan denilmiş ama 2 elin parmağına ulaşamadık daha, amaç bıçak değiş-tokuşu değilde daha çok insanı bıçak yapmaya teşvik etmek olmalı.DTE5 kötü bir örnek olarak duruyor.
kardesim kaç kişinin bıçağı hazır en son 22 veya23 de bıçakları hazır olan kısıler arasında çekelim kurayı insanları silah zoruyla teşvik edicem degilizya herkesin canı sağ olsun bizimki foruma biraz can katmak maksat hareketlilik olsun demekki yeterli gelmemişiz biz bize yaparız yönetimden bi ağabeyimiz çekilişi yapsa yeter

Azim Zımpara

• 255
  • Fatih Abar
    • www.azim-zimpara.com
  • Meslek: Zımparacı
  • Yer: Gaziantep
« Yanıtla #74 : 21 Nisan 2016, 15:45:48 »
Bende katılayım diyorum ama göndereceğim arkadaşa ayıp olur. Ayrıca kılıf filanda yok.
Endüstriyel Zımpara Çözümleri                www.azim-zimpara.com

Osman Kurt

• 6285
« Yanıtla #75 : 21 Nisan 2016, 15:57:39 »
kardesim kaç kişinin bıçağı hazır en son 22 veya23 de bıçakları hazır olan kısıler arasında çekelim kurayı insanları silah zoruyla teşvik edicem degilizya herkesin canı sağ olsun bizimki foruma biraz can katmak maksat hareketlilik olsun demekki yeterli gelmemişiz biz bize yaparız yönetimden bi ağabeyimiz çekilişi yapsa yeter
Aynen öyle abi yeteri zaman vardı katılmak isteyenler için ben önceki konudan biliyorum 2-3 sefer ileri tarihe attık çekilişi yinede katılan olmadı listeyi aslında kesin katılacaklar şeklinde yapmalı bundan sonraki etkinliklerde.
Bende katılayım diyorum ama göndereceğim arkadaşa ayıp olur. Ayrıca kılıf filanda yok.
Benim bıçağında kılıfı yok ama çıkan arkadaşa çam sakızı çoban armağanı pakete birşeyler ekleyip gönlünü alırız.  :)
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2016, 16:03:29 Gönderen: Osman Kurt »
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
« Yanıtla #76 : 21 Nisan 2016, 16:08:06 »
23 Nisan Cumartesi'ye geliyor. Haftasonu bir şey üretebilecek olanları da düşünerek eseri son yayınlama ve adres bilgilerini son paylaşma tarihini 24 Nisan 2016 saat 23:59 olarak ileri atıyorum. Yani önceden açıkladığım tarihe haftasonunu da ekledim. Geceyarısından sonra listeyi oluşturup çekilişi yapacağım.

Katılım koşulunu da yeniden söyleyeyim. Özetle aday bıçağı forumda yayınlamak ve adres telefon bilgisini bana özel mesaj ile göndermek gerekiyor. Ama ayrıntılar için aşağıyı okuyun:

----

24 Nisan saat 23:59'a kadar hazır olsun bıçaklar. Fotolar çekilsin ve forumda paylaşılsın. Son tarih 24 Nisan geceyarısı. 25 Nisan olduğunda katılımcı kabul edilmeyecektir ve bıçağın resmini yollayanlar katılımcı olma hakkına kavuşacaktır.
25 Nisan günü içinde çekiliş yapılacak ve katılımcılara kime yollayacakları bildirilecektir.
Adresi tüm katılımcılar 25 Nisan günü içinde öğrenecektir.Olabildiğince ivedilikle bıçaklar size çıkan adrese kargolanacaktır (gönderici ödemeli şekilde). En önemli espiri alıcının sizin yolladığınızdan haberdar olmamasıdır ki süpriz etkisi bozulmasın. Tarihlerde mutabık isek burada katılmayı isteyenler kendilerini bildirebilirler. Tabii bu bildirim katılacaklarını kesin hale getirmez. Bıçak yapılıp bitince ve fotografı paylaşılınca ancak kişi etkinliğe katılmış sayılır.

Üzülerek söylüyorum ki, hazır bıçak, bıçak kiti, hammadde vs. gibi bıçak sanatı eylemi içermeyen katılımlar kabul edilmeyecektir. Bu etkinlik kendi yaptığımız bıçakları forumdaşlara armağan etmek üzerinedir. Yapılan bıçağın ne kadar güzel olduğu, ne kadar kusursuz filan olduğu konuyla alakasızdır. Yeni başlayanlarla 20 yıllık ustalar aynı kefededir, önemli olan katılımcıların ellerinden gelenin en iyisini yapmasıdır. Tercihan özellikle üstte taşımayı gerektirecek bıçakların (avcı, dağ-bayır, edc vs) kılıfı ile katılmasını rica ederiz. Bu sayede hediyeniz hediyeyi alan kişi tarafından taşınılabilsin. Bıçak statüsüne girmeyen balta, giyotin ;) vb. gibi kesici aletler de kabul edilecektir. Ancak kesici olmayan, çekiç, kısaç, kaşık vb gibi aletler etkinliğe kabul edilmeyecektir.
Namık Kemal
Instagram'da ben

deserteagle

• Eylem Cengiz, 48
  • 9511
« Yanıtla #77 : 21 Nisan 2016, 16:09:16 »
Osman kılıf bende de eksik kalacak gibi.
Namık Kemal
Instagram'da ben

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #78 : 21 Nisan 2016, 16:35:44 »
Şimdiye kadar birşey yazmadım katılmayı planlıyordum ama yetişmesi prk olası durmuyor  :'(
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

Semih ALEV

• 141
« Yanıtla #79 : 21 Nisan 2016, 18:47:54 »
BENİMKİ HAZIR KILIFIDA HAZIR :D