Güzel, güzel cok hoş. Eline sağlık. Yalniz isil islem detaylarini varsa sertlik bilgisini. Ve kesme performansina ait izenimlerini de yazarsan seviniriz. Teşekkürler
Teşekkürler. Bıçağın sertliği ile ilgili herhangi bir ölçüm yapılmadı. İtimadım tam olduğu için ve çok yoğun olduğu için Taner ustama da sormadım açıkçası. Performans konusunda nasıl bir deneme yapsam bilemedim. Oturup saatlerce halat ya da karton kesiyorlar. Ben buna sabır gösteremem herhalde. Ama diğer bıçaklarımla arasındaki farkı hisseder hissetmez size yazarım.
kabzası mükemmel olmuş ,namludaki küçük zımpara izleri olmasa daha iyi olurdu.
Haklısınız namlu cam gibi parlak olmadı. Ama öyle olunca da kullanmaya kıyamıyorum çizilecek diye

Biraz çizik olması daha iyi galiba.
Fatif Beyin bıçaklarını ben de seviyorum. Sizinkininde ondan eksik yeri kalmamış. Güzel ve emek verilen bir çalışma olduğu belli oluyor. Elinize sağlık.
Çok teşekkür ederim. Hedefime yaklaşmışım demek ki

Cok guzel gorunuyor ellerinize saglik ustam
Sağolun Aydın ustam...
Ellerinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş tebrikler

Teşekkürler Rasim üstad. Sizden iltifat duymak büyük saadet...
harika bence ellerinize sağlık , kabza ayrı bir güzel model zaten yakıyor
not: hocam bu kırmızı lineri nereden temin edebilirim yeşilide oluyormu 
Teşekkürler Ertan ustam. Lineri ben yaptım. Çok kolay; büyük kırtasiyelerde a4 ten kalın renkli kartonlar oluyor. Onları alıp aralarına epoksi sürerek birbirine yapıştırıyorsunuz. Daha sonra cam ya da mermer gibi iki düz zemin arasına sıkıştırınca adı liner oluyor. (Yalnız liner ile düz zemin arasına çöp poşeti gibi ince bir şey koyun ki birbirine yapışmasın. Bir de alacağınız kartonun içi de renkli olmalı. Yani herhangi bir yerinden kestiğinizde içi beyaz çıkmamalı.)
eline sağlık Mahir hocam çok güzel olmuş. 
Teşekkürler Ahmet usta.
Eline sağlık abi müthiş temiz bir bitiriş olmuş. 
Çok sağol Osman'cığım. Senin hakkını ödeyemem. Derya deniz bilginle bana rehberlik ediyorsun. Bu bilgileri pratiğe dökünce ortaya neler çıkacak merak ediyorum artık

Ustam ellerine sağlık çok güzel ve zarif olmuş gerçekten
Teşekkürler Mesut ustam eksik olmayın...
Elinize sağlık gerçekten güzel çalışma olmuş. 
xx
Teşekkürler Engin ustam...
Mahir hocam ellerine saglik harika olmus

Selamlar
Sağolasın Hakan ustam. Senin de ellerine sağlık

Çok güzel elinize sağlık.
Sağolun Hasan Hocam...
Gayet güzel Mahir Hocam. 
Yalnız şu pimi desenine uygun simetride yerleştirseydin. 
Teşekkürler Metin Hocam. Senden de bir şey kaçmıyor

Ama bende suç yok inan ki; pimi yerleştirirken bıçağın sağ yüzüne bakıyordum. O yüzdeki pim desene uygun şekilde dondu. Sonra kabzanın kaba işi bittiğinde gördüm ki pimin uçlarındaki desenler aynı hizada değil. Daha doğrusu yerleştirilirken hafif dönmüş sanırım. Sağ yüz ile sol yüze yan yana bakarsanız beni anlayacaksınız. Ama böyle de beni rahatsız etmedi. Simetri takıntısı bende de var yoksa

Mahir bey çok güzel olmuş elinize sağlık malzeme kullanımı bıçağın tümünde harika
işçilik süper 
Çok sağolun Burak Bey...
uğraştığına değmiş hocam harika bir bıçak çıkmış ortaya.ellerin dert görmesin yeni çalışmalarını merakla bekliyorum
Teşekkürler Ali Bey...
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş 
Sağol Erdem'cim. Darısı başına

Kocaman bir üffffff
diyorum. Herşeyiyle çok muntazam olmuş, üzerinde ter akıtıldığı heryerine yansımış. Ellerin dert görmesin....
Ya Sefa ustam siz yorum yapınca işi gücü bırakıp kılıç, balta, bıçak yapasım geliyor. Çok mutlu oluyorum. Eksik olmayın...
Elinize sağlık çok güzel olmuş.
Teşekkürler...
Hocam mükemmel olmuş . S90V yi nerden aldınız.
Sağolasın Hüseyin Hocam. Forum vasıtasıyla almıştım Alper Uzel ustadan. Toplu alım olmuştu bir ara.