Yer darlığı olanlar için çok iyi bir alternatif olarak Nadi arkadaşımızın yaptığı fırını şiddetle öneririrm.
http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=9578.0
Isıl işlem fırını yapan arkadaşların kullandıkları özellikle elektrik aksamındaki malzemeleri sayarken bana sanki yabancı bir dilde konuşuluyormuş gibi geliyor

O yüzden şimdiye kadar hiç detaylı incelememiştim. Hazır fiyatları da 3-4 bin tl civarı olunca ben bu işe hiç girmeyeyim diyordum.
Nabi Beyin fırını az önce hızlıca bir inceledim. Ölçüleri tam istediğim gibi sadece iç kısım için 30 cm değilde 35 olabilir diye planladım hemen. Balkonda rafa ordanda tezgaha konulabilecek bir şey. Toplam maliyeti önce okuyunca nasıl bukadar ucuz oluyor dedim tabi sonra anladım
Mehmet, benim de yerim çok dar ama, "yapak mı?"
Emin Abi şimdilik çok az sayıda bıçak yapabiliyorum vakit darlığından gerçi bu az sayı birazda ısıl işlem korkusundan. Yavaş yavaş zamanım artıyo. Belki ilerde ki ozamana kadar sen hala yapmamış olursan yapalım beraber. Aslında bir yanımda yap şu işi demiyor değil dışa bağımlı olmak beni çok geriyor. Bazı insan çok rahat halledebiliyor işini eşiyle dostuyla ben çok daralıyorum, ücreti karşılığında olsa bile ezilip büzülüyorum. O yüzden ne yapılacaksa kendim yapma taraftarıyım. Erdoğan bir bitirsin. Bir bakalım Abi. Ama her halukarda ilk bir kaç ay için zor gibi. Ya birde ben bunun altından kalkarım bunu yapabilirim diyemiyorum arada elektronik olunca