Şahene olmuş ellerinize sağlık. Bizlere ilham olarak bizleri cesaretlendiriyorsunuz
Bende İzmirde oturuyorum ve bende ilerleyen zamanlarda yapmayı planlıyorum, malzemeleri tedarik ettiğiniz tedarikçileri yazarsanız hem bana hemde İzmirli tüm arkadaşlara faydası olur
elinize sağlık gerçekten büyük emek vermişsiniz. tebrikler.ytong tuğlaların içindeki malzeme nedir ? panjur gibi olanları soruyorum. Rengi açk turuncu
Alıntı yapılan: Azim Zımpara - 24 Nisan 2016, 18:09:11elinize sağlık gerçekten büyük emek vermişsiniz. tebrikler.ytong tuğlaların içindeki malzeme nedir ? panjur gibi olanları soruyorum. Rengi açk turuncuustam öncelikle tuğlalar ytong deil jm23 izolasyon tuğlası ytong bu sıcaklıklarda pek sağlıklı deil dağılıp gider tuğlaların içindeki de rezistans taşı.
Alıntı yapılan: murattarla - 24 Nisan 2016, 18:22:40Bende İzmirde oturuyorum ve bende ilerleyen zamanlarda yapmayı planlıyorum, malzemeleri tedarik ettiğiniz tedarikçileri yazarsanız hem bana hemde İzmirli tüm arkadaşlara faydası olur ooo bak ben senin mesleği yeni gördüm kardeşim tcdd operatör hemde izmirde 3 bölge yani e bende alaşehirde çalışıyorum tcdd'e operatör olarak mobil araç kullanıyorum.
Alıntı yapılan: erdoğankükrer - 24 Nisan 2016, 18:27:38Alıntı yapılan: Azim Zımpara - 24 Nisan 2016, 18:09:11elinize sağlık gerçekten büyük emek vermişsiniz. tebrikler.ytong tuğlaların içindeki malzeme nedir ? panjur gibi olanları soruyorum. Rengi açk turuncuustam öncelikle tuğlalar ytong deil jm23 izolasyon tuğlası ytong bu sıcaklıklarda pek sağlıklı deil dağılıp gider tuğlaların içindeki de rezistans taşı.üzerindeki derken fırın içi sıcaklığı ölçen alet termokupl var o pid kontrole yolluyo değerlre orda çıkıyo piyasada satılıyo yani yapmak biraz zor olsa gerek teşekkürler .bir soruda üstündeki ısı ölçer cihaz hazırmı ? piyasada satılan birşeymi yoksa onuda mı siz yaptınız ?
Tahmin ettiğimden daha güzel valla. Ellerine sağlık.
Erdoğan kardeşim çok güzel olmuş eline sağlık harika olmuş güle güle kullan
eline sağlık darısı başıma bir sürü hayalim var da henüz pek bir düzenim yok